outfit for you



Jeansen är från Cubus
Linnet är H&M (Divided)
Väskan är köpt i London
Skorna från SkoDesign.
Det är så skönt att vara hemma. Men senare idag åker jag till Tyringe igen. Skitkul såklart! Innan dess kommer världens bästa Ebba ♥ Jag känner mig glad och lycklig! Vet ej varför, haha! Men man ska inte gnälla. Det är fina känslor jag har att göra med. Hihi.

Vi ses honeys!
Kisses, A. ♥

Sweet dreams.

God natt bloggen!



God natt pussen, A. ♥

Tack.

Min fina kusin. Du har ett hjärta av guld. ♥



Jeansshorts avklippta Crocker
T-shirt från H&M
Grå kofta  kommer från VeroModa
och Converse köpta i London.

*
Underbar vecka, underbara personer. Obeskrivligt!
Tack alla för en fin vecka.
Tyringelägret 2008 är k ä r l e k!

Kramkalas, er hemkomna A. ♥

Gästbloggning #3

Oj, vad statistiken har sjunkit nu när Anni är borta och jag gästbloggar lite då och då. Inte så kul. Men snart, som sagt, så kommer hon att blogga och då får vi nog se en massa fina bilder från Tyringe :)

Nu ska jag fixa naglarna. Måla Mavalas färg "Romantic", som jag även vet att Angelica har :)
/Jennie

Gästbloggning #2

Nu blir jag nästan besviken när jag kikar in här igen för att gästblogga åt kusin. Nästan inga kommentarer :(
Vad vill ni läsa om nu när jag ska gästblogga ?

Om ni kikat in min blogg har jag vart utan Internet därför jag inte bloggade något igår, och bara lite snabbt i måndags från biblioteket. Men nu är jag tillbaka här tills Angelica kommer hem, fredag eller lördag hör ni säkert av henne här i bloggen! :)


Jag & kusin för ett tag sedan :)

Nu tycker jag ni ska svara på frågan längre upp, eller komma på andra frågor/ämnen osv, så jag har något vettigt o blogga om :P
Puss Anni's läsare!

Gästbloggning: Hej!

Hej alla Angelicas läsare! :)
Det är hennes kusin Jennie som just nu ska gästblogga åt henne, som ni säkert redan har läst. Hon är ju på träningsläger med konståkningen men kommer tillbaka till helgen någon gång.
Så får hoppas hon har det bra. Men det skulle jag tro när hon får träna på is igen! :)

Nu måste jag gå. Men vi hörs nog snart igen. Ni blir inte av med mig så lätt, haha ;D
Puss!

Tyringe.


Repris från midsommar.
Om ca två timmar åker vi till Tyringe för konståkningsläger. Längtar ihjäl mig. Det ska bli bäst! Men jag kommer tyvärr inte att ha tillgång till internet och därför inget bloggande. Därför har jag skaffat mig lite hjälp! Haha. Jennie (länk) kommer att blogga här lite i veckan. Sedan kommer jag hem i helgen igen och bloggar lite åt er. Det låter bra va? Nu ska jag fixa, guuuud va jag längtar :D Ha det kanon nu!

Pussar till ni bästa, er A. ♥

Virus.



© Annihoneys
[Syster Isabelle's bilder]
1. SnyggEllen som förövrigt borde skaffa löshår eller börja odla.
2. Syster har varit kreativ :)

Just nu sitter jag på min systers data. Min egen lilla laptop är och återhämtar sig från ett X antal virus den har drabbats av den senaste tiden. Virusskyddet har gått ut för längesen och nu ska det installeras ett bra program åt min lilla data. Den kommer att gå som blixten! HAHA.

Kyssen på nosen, A. ♥

Sockersöt.


© Attraktivt by Amanda
Sockersöt kjol. Hur fin som helst. Men själv är jag inte en kjol-tjej. Vet inte om jag passar i sånt. Haha. Men drömma kan man ju.
Imorgon far jag till Tyringe för ett konståkningsläger. Älska det! Blir kvar där till fredag kväll. Sedan är jag hemma lördag och söndag, sedan åker jag igen. Tre veckor blir det i Tyringe. Får träffa de bästaste ♥

Slängkyssar, A. ♥

Juno.



Jag har på mig klänning från H&M, väska från Neu look och skorna är Converse.
D
et regnar utanför och nu ska jag, syster och mamma kolla på filmen Juno. Ha en trevlig kväll!
Pussar, A. ♥

Random pics.




© Annihoneys, Random pics from London.
Midsommar, och jag önskar er alla en trevlig dag med god mat, trevligt folk och förhoppningsvis uppehåll med vädret! Själv firar jag det inte så pass mycket. God mat med tårta med familjen. Skönt! Dagens outfit kommer senare.

Kisses to you all, A. ♥

London, Dag 4 & 5.

Här kommer det sista inlägget om min Londonresa, vilket består av shopping i London City och hemresan:


Jag tog tåg och 'underground' till London.



Väl framme i London blev det...


... god mat, i följd av...


...god efterrätt i form av glass, mumma!

S
edan blev det shopping! Under dessa dagar inhandlades:

'Byxdress' från H&M.


T-shirt från H&M.

Tunika/klänning från H&M.


Liten väska från Neu look.

(även de nya Conversen)
Kläderna får ni se på inom kort :)

S
edan tog vi tåget, och flög hem.
Och nu sitter jag i sängen och ska lägga mig. Men innan dess lyssna lite på en Ljudbok (Luftslottet som sprängdes av Stieg Larsson), mycket spännande.

God natt sweeties, A.

London, Dag 2 & 3.

SJUK stod på schemat!!!
Vaknade klockan 05.30 lördagsmorgonen och spydde! Fortsatte spy fyra gånger under förmiddagen och va helt matt hela dagen. Jag var ledsen. Jag brukar liksom a l d r i g få maginfluensa, och så ska jag få det den gången jag råkar vara i just London. Otur eller vad?!
Så hela lördagen låg jag i sängen utan att äta eller röra mig. Sov bort hela dagen efter spyandet...
På söndagen mådde jag mycket bättre däremot! Hade ingen feber och mådde inte illa. Va fortfarande matt i hela kroppen och hade ingen matlust. Jag åt liksom pizza dagen innan jag spydde, och så fort jag tänker på det nu så mår jag illa. Usch, fy, blä! Haha.
Men söndagen spenderades i en park och lite restaurangbesök med några familjer. Trevligt!
H
är kommer en liten outfit i en smutsig liten spegel i BikBok's provrum i London.

Jeans från Cubus, röd tröja från H&M, jacka, och skor från Converse.
Ha en fin dag!

Kramkalas, A. ♥

London, Dag 2.

Andra dagen, eller första riktiga dagen i London spenderades på Europas största shoppingcenter Bluewater.
T
yvärr har jag inte mycket bilder att ge er, men lite får ni här:

Efter virrat runt i affärer, ätit lunch och virrat runt i affärer ännu mer...

... slog jag och moster Karin oss ner och fikade på Starbucks Coffee och pratade en lång stund (med varm oboy och brownie såklart!) ...


...medans änglabarnen sov. ♥


Och sist men inte minst till shoppingen! Dessa Converse inhandlades för halva priset jämfört med Sverige. Så jag slog till och nu är en stolt skoägare. Av mina första Converse faktiskt.


Konstigt nog så inhandlades inget mer denna dag... Jag såg mycket fint men bestämde mig för att vänta till London City!

När vi sedan kom hem la vi barnen och åt pizza som just smakade bra.....................................................
Fortsättning kommer!

Pussar på er, A. ♥

London, Dag 1.

Här följer min Londonresa, dag 1.
Resedagen till storstaden:


Påväg i tåget till Göteborg.


Med en god tidning, godis och lite dricka går resan snabbt...


...och med musik i öronen såklart.


Sedan tog jag flyget från Göteborg City till London Stansted där Karin (moster) och kusinerna Ella och Liam hämtade upp mig.

Därefter åkte vi bil till lite utanför London. Väl hemma hos dem åt vi gott och det blev mys med småbarnen, vilket är fantastiskt goa! ♥ Sedan hopp i sängen.

Senare idag eller imorgon kommer fortsättningen, vilket är Dag 2, som spenderades i Europas största köpcenter, Bluewater.

Bye bye, A. ♥

Sweden.

Jag är Sverige nu! Fast inte riktigt hemma än. Jag är kvar i Göteborg några dagar innan jag åker hem till min säng, hihi. Jag är ledsen för ingen uppdatering alls... Jag lovar alltid för mycket. Menmen... Jag ska ta igen detta, promisse!
Londonresan har varit kanon! Både på gott och ont (kommer mer detaljer). Träffat några underbara ♥, virrat runt i en storstad, lite shopping, god mat, spytt mm. Haha. Jag kommer från och med imorgon ta resan dag för dag. Så håll utkik!!!

God natt, A. ♥

Hej.


Mindre bra bild men här har ni reseklädsel för idag jeans från Cubus, vit T-shirt från H&M, skor från DinSko och väskan är Friis & Company.
N
yduschad och lite smått stressad skriver jag detta inlägg. Ska strax äta hos farmor och sedan en sväng inom Ebba och sedan tar jag tåget till Götet. Ni hör mer av mig ikväll. Ciao bellas, A. ♥

Jordiga gubbar.



Pics from yesterday.
Nu ska jag ner i duschen och sedan fota dagens klädsel åt er läsar. Det var längesen... Annars blir det bara att förbereda sig inför resan till Göteborg och London. Kanonens! Men vi synes senare idag. Kramar sötisar, A. ♥

Tårta med jordgubbar på.


Min och sis outfit för dagen.
Jag i min klänning och ring från H&M och skor från SkoDesign (ej på bild).
Syster i sin klänning från Karl-Oskar och Kristina och skor från WalkOn.

F
armors jordgubbstårta blev det idag på syskonens skolavslutning. Obesrivligt god!!!

Imorgon tar jag tåget till Göteborg och på torsdag flyger jag tíll London! Gaaaaaah, vad jag längtar :D Just nu kollar jag på fotboll, som förövrigt är den roligaste lagsporten att kolla på! Riktigt intressant :) Måste packa i pausen sen... Haha, lite sent men va gör det. Jag hinner, åker inte föräns imorgon eftermiddag. Så jag hinner nog uppdatera imorgon, förhoppningsvis. Nej, nu ska jag kolla vidare på Sverige vs. Grekland. Pussar sötnosar, A. ♥

Kanonens.


Bästa vän och jag ♥
Första ring är nu avklarat för mig. Kanonens! Nu väntas sommarlov. Här ser ni min outfit för dagen. Har ju varit dålig på det nu för tiden, men jag har mest gått runt i shorts och linne dagar i ända. Haha. Jag är så lycklig nu för tiden. Det kittlar i hela magen vart jag än går. Det är underbart att känna så! :D Nu ska jag göra mig lite gröt. På återseende! Pussar till er fina läsare, A. ♥

Jordbär.




Här har min dag spenderats. Jordgubbar, frisk luft och filmarbete som förövrigt krånglade som bara den, bestod min dag av.
Nu på kvällskvisten har jag och min nyhemkomna Ebba från Turkiet gått en lång runda. Shite, vad jag har saknat henne! :) Jag vill även tacka för de fina kommentarerna jag har fått. Jag blev så glad att jag skrev fel lösenord, haha! Glädjetjut ger ni mig. Det ni!!! Imorgon blir det en snabb sväng in till skolan och sedan kanske kyrkan och sedan se utsparken på vår skola. Full dag alltså! Men ni hör säkert av mig ändå. Ha det fint läsare! Kramkalas, A.

Happiness.


© Annihoneys
J
ag startar dagen med en sommarbild som älskas av mig. Glädjebombspridande bild. Kan man säga så? I alla fall av mig :P Nu går min data i raserfart! Rensade datorn igår från bilder, brände ner dom, slängde lite onödigt och nu är datan fri från skit. Hihi. Dagen kommer spenderas framför laptopen, filmen måste bli färdig idag! Sedan ska jag nog åka och bada någon stanns, och träffa Ebba i eftermiddag. Najs! Soliga kramar, A. ♥

London, here I am.



Bild 1 lånad av Lisaplace.
J
ajust det ja! Jag har ju inte berättat om min Londonresa som äger rum på onsdag för er! Ja, ni hörde rätt! På onsdag tar jag tåget upp till Göteborg och sedan sover jag över hos min morfar som bor där uppe. Och sedan på torsdag tar jag flyget till England, London! Det nalkas shopping, sightseeing och mys. Jag ska bo hos min moster med familj som bor där. Så kul ska det bli! Just nu längtar jag ihjäl mig!! Stannar sedan där i ca en vecka. Förhoppningsvis tar jag med mig min laptop, och försöker uppdatera så gott jag kan. Men jag åker ju inte än på ett tag. Hihi. Lite glädjespridning nu vid tolvslaget! Men nu ska jag krypa ner i sängen. Låter gott tycker jag :P :) Ses bloggen! Kyssen, A. ♥

Dagen i bilder.


Vart ute med båten på havet idag! Kanonbra dag ♥


Mina kusiner, Linn och Ida var bl.a. där. Sockersöta ♥


Vi badade såklart! Först åkte vi ut mitt på havet och dök i från båten. Snacka om sommar! Sedan åkte vi ring bakom båten, skitkul :)


Hur kul som helst!


Älska bada, älska vatten ♥
Ännu en dagen i bilder. Vad tycker ni om det? Feedback tack :P Ska nog lägga till en kategori med det, eller? Nu är jag slut i rutan! Ska ta tag i mitt liv nu, haha. Göra färdigt filmen med skolan, rensa lite och drömma mig bort eller nått?... Haha. Hörs honeys, A. ♥

God natt, Sverige.



© Annihoneys
(bilder från min och Jennie's dag ♥

N
u ska jag sova, sjukt trött är jag! Cyklat i en mil in till Väggabadet, varit ute i solen och badat nästan hela dagen, kommit hem och tränat, tatt ett snabbt dopp i ån, slingat håret (resultat kommer) och massa mer. Haha! Fullt upp med andra ord. Imorgon ska vi åka båt på havet ut till en ö vid namn Bokö med mina kusiner. Kärlek! Godnatt-pussar, A. ♥

Sjung om studentens lyckliga dar.

Annihoneys
Annihoneys
© Annihoneys
1. Lyckliga studenten Magdalena och jag.
2. Jag i folkvimlet. (Klänning H&M, skor SkoDesign och ring Glitter.)
Det var en lyckad dag för studenterna i Helsingborg igår! Hur varmt som helst. Mycket folk, glada rop, champaniefnitter, sång mm. Lycka med andra ord. :) Kommer mer bilder från studenten. Nu ska jag åka till Väggabadet med Clara och syster. Härligt värre! Bamsekram, A. ♥

Best smile ever.

Annihoneys
Annihoneys
© Annihoneys,
B
ild: 1. Jag, 2. Kusin.
D
et blev många fina bilder på min och Jennie's  eftermiddags-badtur idag. Och såklart ska ni få se några favoriter i fortsättningen!
Imorgon halv 11 åker jag och mamma till Helsingborg för att fira en Magdalena, som tar studenten. Skoj, skoj! Jag kommer hem igen på kvällen, och då blir det såklart en ny liten update. Haha. Ha en fin dag imorgon, alla (om jag inte hinna göra ett inlägg på morgonen vill säga!). Massa pussar, A. ♥

My wonderful day with cousin.

Min eftermiddag i bilder:

A
Jag och min kusin Jennie cyklade till Elleholm (badställe) för att sola och bada.

A
Här slog vi oss ner.

A
Vi köpte med oss jordgubbar!

A
Så klart så badade jag också! Första doppet i havet, mycket varmt faktiskt.

A
Jag visar upp mina konster, haha!

A
Sedan blev det fikadags, mumma!



Efter en stund i solen tröttnade jag på att ligga stilla och steka, så jag målade mina naglar med det nya nagellacket jag köpte mig idag. Underbar färg! Viva la Diva, 45 kr.

AA
På vägen hem pallade vi jordbär. Älskar det! Jordgubbar smakar bäst pallade! Haha.

Såhär har min eftermiddag sett ut! Underbar med sol, värme, bad och kusin! Om en timme blir det Lost - dubbelavsnitt. Jag återkommer med fler bilder från denna dag. Ciao, A. ♥



Träning.

Annihoneys
Annihoneys
Röda shorts från Jc och vitt Nike-linne från InterSport.


N
u när jag varit så dålig på dagens outfit tänkte jag att jag kunde visa min träningsoutfit istället. Så här har ni! Hihi. Själv älskar jag shortsen, underbar färg!!! Här ser man även min bruna färg jag fått. Har lätt för att bli brun är jag glad för :) Håll tummarna för mig, för om typ en timme ska jag springa 3 km på tid, fyyyyyyyy! Haha. Kramkalas, A.

Cocoo.

Annihoneys
Annihoneys
© Cocoo.se


F
int från cocoo! Perfekt att ha runt handleden i sommar. Vill ha! Nu.
Blir ingen dagens idag igen... Hann ta på mig bikinin och springa ut innan jag kom på att fota. Sorry! Nu ska jag nog ner och ta mig ett dopp i Mörrumsån och sedan ladda tills cooper (3 km på tid) ikväll. Vi hörs. Er, A. ♥

Full fart.

Jag vet att jag har varit en usel bloggerska, men sista slutspurten i skolan innan sommaren nu och sedan blir det bättre bloggande! Lovar. Inte nog med det vill jag inte sitta inne framför datorn, utan hellre i det underbara vädret. Man måste ju passa på liksom! Jag har inte solat och badat så här mycket på evigheter känns det som. Jag tror nog att ni håller med mig. Det är verkligen sommar, och den är här för att stanna!!! :) Kommer kanske en dagens outfit senare idag, annars blir eftermiddagen full av sol, bad, cooper (3 km), Gossip Girl, skolarbete mm. With love, A. ♥

Färgglada glädjebomber.

Annihoneys
Annihoneys
© Monki, Lisaplace.

I
dag har jag tyvärr inga roliga eller nya bilder att visa er, men som tur väl lite inspiration. Denna tischa kommer från Monki, och visst klär den söta bloggaren ever, Lisaplace?! Både hon och tischan, som hon så snyggt klär med ett svart litet skärp och skinnjacka, är färgglada glädjebomber! :) Inte sant? Kyssen, A. ♥

Brownie.

Jag fick en kommentar av en alldeles underbar läsare! Hon ville att jag skulle uppdatera oftare. Och ja, jag ska försöka! Ledsen för lite uppdatering under helgen pga. fantastiskt sommarväder med vänner, bad mm. Jag ska förbättra mig. Men hoppas ni förstår, det finns mycket saker man ska hinna med. Tack. Nu ska jag ner i duschen och sedan blir det mer uppdatering! Promisse! Hugs, A.

RSS 2.0