Nakna ben.

@nnihoneys
               @ @
Dagens klädsel bestod av avklippta Crockerjeans, grå kofta från VeroModa, ring från Glitter, sko från SkoDesign och ett vitt linne.

Nu ska jag ta på mig min bikini och lägga mig ute och sola. Kusin Jennie kommer också strax. Det blir nog utomhus för vår del. Jag ska även tvinga henne att ta ett dopp i ån! Badkruka ni vet. Haha. IPoden hänger också med. Såklart! Pussen, A. ♥

Jordiga gubbar.

I bara somriga jeans, linne och tunn kofta cyklade jag och några vänner en 60 minuters runda i Mörrum. Ingen frös, solen värmde (även om det var sent), fåglarna kvittrade, blommorna blommade. Och fyra tjejor cyklade glatt tillsammans, (jag några meter bakom då och då,  pga. min cykel...haha!) i sommarvädret. Håret blåste i vinden och deras kroppar fylldes av sommarkänslor. Och lycka. Efter ett tag kom de fram till ett jordgubbsfällt där det pallades jordgubbar av iver och rädsla av att ägaren skulle komma. Men jordgubbarna åts upp av glatta livet. Sommarens första plockade jordiga gubbar. Färska. Goda. Jordgubbar. Kameran glömdes hemma, men ord kan också beskriva en fin kväll. Godnatt-puss, A. ♥

Bloggning i det blå.

Annihoneys

Ute i solen.

@

Jag mumsade samtidigt i mig glass- älskar Crema Di Mascarpone.

@

Jag är ni vet beroende.

@

Mitt bloggställe i trädgården.


Just nu ligger jag ute i det fina vädret och bloggar och steker och äter glass och lyssnar på musik och..! Haha. Solen lyser som bara den och livet leker. Härligt, inte sant? Klockan 16 idag blir det intervall träning, säkert lite cheerträning och sedan bad i ån. Underbart, vettni! Slängkyss, A. ♥

Continues with a video.


Cheerleadingen fortsätter!


Visst har vi blivit duktiga? :) Vi övar förfullt och i helgen blir det hårdträning, haha! Karna får komma ner och hjälpa oss någon gång. Det hade varit kul! Hon får gärna ta med sig några Cheer-vänner.
Nu blir det snart nana. Love you, A. ♥

Marabou.



© Annihoneys
Jag har på mig uppvikta jeans från BikBok, röd tröja och halsband från H&M, skor från SkoDesign och ring från Glitter.


N
u sitter jag och smaskar i mig lite rester av min Marabouchokladkaka sen igår. Jag älskar Marabouchoklad, beroende ni vet. Solen väntar på mig därute! Ses. Kisses, A.

Grillning.


© Annihoneys

S
nart skolavslutning och innan dess hoppas jag att jag har ett par gladiatorssandaler till min ägo. Hade passat perfekt till klänningen jag ska ha på mig. Nu blir det avslutningsgrillning med konståkningen. Sköj! Pössen, A. ♥

Picknick-underhållning på högsta nivå.

Annihoneys


Första försöket utan Lovisa's stöd.

Annihoneys
Annihoneys

Allaredan proffs, haha!
Vi övade även efter träningen och nu kan vi även med sträckta armar.
Yeah, ;)
Hörs imorgon! Natte-pussen, A.♥

Pickinick.

Annihoneys
AnnihoneysAnnihoneys
© Annihoneys
Idag har mina kläder bestått av tischa från H&M, jeans i märket Cheap Monday, skor från SkoDesign och halsband H&M.

N
u ska jag picknicka med några girls. Efter det träning och tv, Gossip Girl! Pussar, er A.♥

In school.

Skola nu, men senare idag blir det solning för hela slanten! Skönt. Ha en fin dag läsare.
Kisses, A. ♥


Ring.

Annihoneys
Annihoneys
© Annihoneys
Stor ring från Glitter.

K
olla vad som pryder mitt långfinger just nu! En stor, fet, underbar ring från Glitter. Passar till min nya klänning från H&M som jag köpte i Malmö förra veckan. Visst?! :) Trodde nyss att det var tisdag... Men min syster Isabelle påminde mig om att det bara är måndag. Planerna framför tv:n ikväll förstördes, haha. Ha det fint! Pussisar, A. ♥

Amanda Berg.

Annihoneys
© Annihoneys

Dagen spenderades ute, tillsammans med ett block och en penna. Resultatet blev den söta bloggaren Amanda Berg.

Annihoneys
Annihoneys
© Amanda Berg, © Annihoneys

S
jälv blev jag kanon-nöjd. Det ända som jag stör mig på är läpparna... Men va gör det om hundra år? Jag är ju ingen konstnär utan bara en amatör! Haha. Vad tycker ni? Kramkalas, A. ♥

Bikini.

Annihoneys
Annihoneys
© Annihoneys
Bikini från H&M.

Förra veckan i Malmö fyndade jag även denna bikini. Den satt som smäck och jag är kär. Älskar den. Idag har det varit en solig dag. Stekte i min nya bikini ute i solskenet, sommar! Btw, snart är det sommarlov och jag längtar som tusan. Gör ni också kan jag tro. Hihi. Slängkyssar, A.

Big size.

Annihoneys
© Lisaplace

J
ag har blivit lite smått förälskad i XL-ringar. Titta bara på Lisa's underbara ring! Jättefin. Jättstor. Jag vill ha! Imorgon efter skola blir det nog en sväng inom stan, och förhoppningsvis kommer jag hem med en ring i big size?!
För övrigt vill jag gratta alla mammor ute i världen! Det var allt för mig just nu. Bye sweeties, A.

Home sweet home.

Annihoneys
Annihoneys
© Annihoneys
Klänning/tunika från H&M.

Hej, igen! Nu är jag tillbaka. Från Malmö. Från Landslagsläger. Otroligt kul har det varit! Älskar det. Nu vet ni det, haha. Såklart hann jag med en liten shoppingrunda på köpcentret Mobilia, där inhandlades bland annat denna tunika/klänning från H&M som jag ska bära på skolavslutningen. Det blir fint tror jag! :) Resten av shoppingen återkommer jag med, så håll utskik. Kvällen spenderas med de saknade konståkningsgirlsen! Film, mys och godis kommer min lördagskväll bestå av, älska! Ha en bra lördag. Eran, A. ♥

Mischa Barton, vacker.

Annihoneys

Är inte Mischa Barton helt fantastiskt vacker? Sjukt vacker. Kolla särskilt in hennes outfit på bilden! Bodyn med söta rosor på är underbar, vill absolut ha! Vackrare människa med en så bra stil än Mischa är svårt att hitta. Love her! Hugs, A. ♥


Hej då Mörrum, hej Malmö.


Annihoneys
© Annihoneys

S
nart tar jag tåget till Malmö där det nalkas Landslagsläger i konståkning. Kommer hem på lördag eftermiddag, så innan dess får ni klara er utan mig. Men varför inte kolla in mina gamla inlägg och sända en kommentar sålänge? :) Ha det kanon! Kissparty, A. ♥

Skiss.


© Annihoneys

J
ag har skissat mig ett par gladiatorsandaler som enligt mig blev riktigt fina. Inte för mycket eller för lite tjaffs på, jag är nöjd! Vem vill tillverka dom åt mig? Haha. Vill investera mig ett par i alla fall. Inte nog med det vill jag ha en liten hundvalp, man blir ju så sugen av att se Stina-Lee's nya Bianca! Skitsöt. Slängkyss, A.

Bye, so long.

Nu ser ni inte mig här på ett tag, är trött på bloggen och allt tjaffs. Ska även till träningsläger Skånespetsen och landslagsläger i Malmö i helgen och nästa vecka. Kommer kanske uppdatering! Ha det fint sålänge! Pussar till Er, Eran A.

Måste få ur mig.

People, sitter återigen på min laptop. Får snart nervsammanbrott! Vad är det för fel på blogg.se? Snart överväger jag nog att byta ändå, till tjejsajten eller webblogg eller något annat... Jag blir sur. Menmen. Lägger kanske upp något senare idag. Om inte så vet ni varför. Ha det kanon! Kramkalas, A.


Blue lagoon.



© Annihoneys
Idag har jag gått klädd i jeans från Cubus, tunika från H&M och mina svarta skor i märket Le coq sportif.

L
ägger upp ett inlägg på systers dator lite snabbt. Konstigt att det funkar med att ladda upp bilder på denna datorn... Hmm. Nu ska jag ta tag i mitt liv, haha. So long, A.

Surt.

Jag kan inte ladda upp bilder från min data till bloggen!!! AAAAAAAAAA!
Sorry.

Blommande.

annihoneys
annihoneys

© Annihoneys
Idag har min klädsel bestått av jeans i märket Lee, skor från SkoDesign och tunika från VeroModa.

En fin men lite kallare dag idag, men man ska inte gnälla. Ska fortsätta lite med ett skolarbete. filmprojekt nu. Men ni får ha det bra sålänge! Fina läsare. Puss, A.

Måndag, utan sol.

annihoneys
annihoneys
© Annihoneys

Här ser ni några favoriter sen i helgen. Går inte att ladda upp några nya bilder här på blogg.se just nu... Skit också. Jaja. Efter skolan idag hade vi en Överraskningsstund eller vad man kan kalla det, för tvillingarna Kindblad! Skulle blivit Picknick men pga. vädret blev det fika och film istället. Men det var kul ändå. Grattis twinsen! Snart ska jag springa 2,5 km, sedan ska jag förhoppningsvis ladda upp några nya bilder, om det funkar då förståss! So long, A. Sol kom tillbaka!

Sun-day.

annihoneys
annihoneys
© Annihoneys
Idag gick jag klädd i enkla men somriga kläder såsom ljusa jeans från Usa, bikini under från H&M, vit T-shirt från H&M och mina skor från SkoDesign.

Ännu en varm sommardag. Jag har faktiskt fått lite brun färg dessutom. Lycka! Dessvärre skola imorgon, men jag tycker konstigt nog att det ska bli helt okej. Nu ska jag göra mig iordning och lite sånt innan det blir sängen. Tack, alla fina läsare, för att ni finns! Hugs, A. ( Lägg märke till rubriken! Haha. Lite fiffigt tycker jag. )

Snabbis.

annihoneys
© Annihoneys

Suttit i solen nu ett tag. Hoppas på att få lite färg. Lite brunare har jag nog allt blivit! Haha. Men nu ska jag inte ödsla mer tid inne, utan gå ut igen i det fina vädret. Förhoppningsvis ta ett dopp i ån också! Älska. Outfiten för idag kommer nog senare idag. Ciao, A.

Sommarvärme.

annihoneys
annihoneys
annihoneys
© Annihoneys
Idag har jag trippat runt i avklippta jeans från CheapMonday, tischa med tryck från NewYorker och mina underbara skossingar från Usa.

Det har varit varmt idag. Väldigt varmt! Första doppet blev det också idag, 10:e maj. Härligt. Sedan blev marknad med både Ebba och sedan konståkningsbrudsen, love you all! Ha en fin lördagskväll. Kramkalas, A.

Marknad.

annihoneys
annihoneys
© Annihoneys

Nyduschad. Osminkad. Sommarkänslor. Strax ska jag och Ebba bege oss till 11:e-maj marknaden. Kul i sommarvärmen. Ha en fantastisk dag! Pussar, A.

Obeskrivligt.

annihoneys
© Annihoneys

Denna underbara skapelse åt jag vid en uteservering i Borås stad igår, torsdag. Glassande solsken och en obesrivligt god kladdkaka, med krossade hallon och gräddklick på smakade perfekt! Ljuvligt. Nu ska jag lägga mig med en bra bok innan det blir dags att sova. Godnatt-kram, A.

Stekhett.

Alldeles snart blir det en bilresa i ca 3 h hem till Blekinge från Göteborg. Trååk.. Längtar tills imorgon! 11:e-maj marknad, Ebba, soooooool, och allmänt skönt att vara hemma. Love it. Uppdatering med roliga bilder blir det ikväll, va beredda ;P So long! Kramkalas, A.


Häng med mig hem till Götet.

annihoneys
annihoneys
© Annihoneys
Skor: Vagabond.

Gladiatorsandaler. Fina. Inte mina...  Hittade dessa skor, men andra ord sandaler, i stan idag. Ögonstenar. Lite för dyra, hittar kanske ett par liknande på DinSko eller SkoPunkten? Sitter just nu i Göteborg, hos morfar. Blir koreografi inför kommade långprogram inför höstens kontåkningstävlingar, me like! Kommer hem på fredag igen. Men innan dess får ni såklart höra av mig, promisse! With love, A.

Monki.

annihoneys

© monki

Fräscht och somrigt från Monki. Skulle verkligen sitta fint i min garderob!
Nu blir det House. Hugs, A.

Solen lyser, himlen är blå.

annihoneys
annihoneys
© annihoneys
Jag har på mig jeans från Cheap Monday, tischa med hål i ryggen H&M, jacka från (?), skor från SkoDesign och sist men inte minst mina wayfarers från I.Me.My.

En strålande sommardag! Sitter just nu i bikini och äter, tyvärr har solen gått imoln men den tittar förhoppningsvis fram snart igen. Om en timme är det dags för träning med de bästa konståkningsbrudsen på Jössa. Utan skridskor och is under fötterna tyvärr. Men vi överlever! Kramkalas, A.

Happy day.

annihoneys
annihoneysannihoneys
© annihoneys
Jag har på mig jeans från Usa, linne från Holland, skor från SkoDesign och armband en gåva från London.

Idag har det varit en underbar dag! Konfirmation för syskonen, träffat de nära och kära, god och mycket mat, ute i det fina vädret och annat skoj. Älskar det! Senare idag eller imorgon blir det ett videoinlägg till.
Vad tyckte ni om min första videoupdate? Är det värt att fortsätta?
Ha det fint. Puss, A.

Svaren, bättre sent än aldrig.

En läsare påminde mig om svaren till frågestunden, tack! Det hade jag helt glömt bort... Haha. Men såhär lyder svaren:


Hur lång är du?

Jag är en liten tjej, ca 158 cm, snart 160.


Hvor gammel er du?
Jag är 16 år, 17 i november. (91:a)

Hvilke blogger leser du daglig (omtrent)?
Jag läser dagligen lisaplace, kenza, karnaah, karinolofsson, stinalee, ellesapelle (nyss flyttat till tidvis), jensis, jordfarbror, nevnarien, mariiaa, sandraviktoria, josefiinwikstrom. Haha, väldigt många :P


Vilka är dina favoritbloggar?
Jag läser dagligen de på förra frågan, men min favoritblogg är lisaplace.

Vilket är ditt favoritplagg?
Hm.. svår fråga men jag säger nog de hederliga jeansen! Jag är också förtjust i väskor.

Vad ska du göra i sommar?
Min sommar består av en trip till London för att hälsa på en släkting där (och shopping såklart)! Och sedan blir det konståkningsläger för hela slanten. Och lite sol och bad såklart. Och vänner!


Hur skulle du beskriva din stil med 3 ord?
Ja du... Personligt, trendigt, och mig.

Framtidsplaner?
Min framtid ser ut så att jag åker konståkning på proffsnivå (som EM, VM och OS och tar medalj), jag går ut skolan med bra betyg och kan bli det jag vill antingen något inom mode, stylist, jobba på en tidning eller något annat kul. Jag ska vara lyckligt kär och mina nära och kära må bra! Och jag själv ska må bra och va nöjd med mig själv.

Vad har du för kamera?
Jag har en Casio, Exilim.

Har du et favoritt-klesplagg? Vis bilde av det!

Mitt favoritplagg är nog ett par ljusa stentvättade jeans från Cubus som passar perfekt särskilt nu till sommaren!
annihoneys

Ka musikk liker du å høre på?
Allt möjligt! Det som spelas på radion t.ex. :P

Om du kunne dratt kor-som-helst i verden, kor ville du dratt, og kem ville du tatt med deg?
Jag skulle vilja åka till ett varmt land! Sola och bada, bra shopping, god mat och avlappning. Underbart. Jag har nog tagit med mig Ebba, eller min gamla vän Linnea som tyvärr vi glidit ifrån varandra som jag saknar väldigt mycket...
Sol ;D

Vad har du för fritidsintressen?
Mina intressen är konståkning, vänner och familj! 

Vem är din stilikon?
Hmm. Lisaplace tror jag, älskar hennes stil och personlighet.

Vad har du för musikstil?
Tjaa, allt möjligt.

Vilken är din favoritblogg?
Lisaplace
och kenza är mina klara favoriter!


Hur ser en perfekt dag ut för dig?
Jag vaknar på morgonen, efter en lång sovmorgon. Jag är utvilad och pigg och har humöret på topp. Efter en god frukost har jag ett ispass med min allra bästa konståkningsbrudar. Det går jättebra och jag kommer hem och gör mig iordning för att sticka till stan med en kompis och tittar i affärer och shoppar allt jag vill. Haha. Sedan tar jag mig en fika eller en glass vid havet, och förhoppningsvis ett dop. Efter en stund i stan beger jag mig hemmåt och äter en god middag och sitter resten av kvällen framför datorn eller myser med några girls med en film och äter godis. Jag lägger mig sent och sedan sover jag bredvid min kärlek och vaknar upp nästa dag och dagen upprepas fast med olika personer!

Hoppas ni fått en trevlig läsning och vet lite mer om mig! Ha en trevlig kväll. Hugs, A.


Pärlor.

annihoneys
© annihoneys

Ledsen för en dålig uppdatering.. Men jag har gjort fysprofilen och städat. Haha. Konfirmation för syskonen imorgon. Härligt med underbart väder i alla fall! Den gör en glad även om man är lite stressad :P
Ikväll ska jag färga håret, resultatet kommer! Puss, Er A.

Surprise.



Då var det dags för min video-premiär. Haha. Tänkte att det var dags för något lite mer annorlunda. Visst är man lite halv nervös. Men hoppas ni får en trevlig titt och en trevlig kväll! Och enjoya min första video-update! Hugs, A.

Cookiemonster.

jääääääh
whihoooo
© annihoneys, fotograf woup-Jennie (länk)

Jag fick mig en skrattack när kusin wouppis Jennie fotograferade mig. I munnen hade jag ett Babble Up- tuggummi. Med andra ord Hubba Bubba. Dagen har spenderats med min kusin. Vi har suttit vid datorn, målat naglarna (visst blev det fint?), fotograferat, fjöntat oss osv. Jajust det, vi fikade också! Jag åt som in i, vettni! Jag är ett kakmonster. Det är jag känd som här hos familjen Olsson. Mohaha, cookiemonster! With love, A.

En överraskning väntas senare!  ;)

RSS 2.0