Figureskating.

image309
image310
© annihoneys

Vet ni vad jag älskar? Konståkning. Jag har åkt konståkning sedan jag var 3 år och tycker fortfarande om det lika mycket. Det ni. Hihi. Hoppas ni har haft en bra Valborg för det har jag haft, jag har spenderat kvällen med just konståkning, haha. Men det är det värt. Skönt med sovmorgon och ledighet imorgon i alla fall. Jag lovar att jag slänger in en dagens outfit imorgon, ledsen för att jag inte haft det på länge... Ha en fortsatt bra kväll. Kisses, A.

Jag har nya blogg.se nu, coolt. Ska kolla hur det fungerar här nu. Hihi.

Beauties.

image308

Detta är godis för mina ögon. Blommor+klänningar. Visst är dem vackra? Min favorit är den i mitten, ska nog köpa den nästa gång jag slinker inom H&M. Förhoppningsvis innan konfirmationen i helgen. Hoppas hoppas!

Strax ska jag till skolan, sovmorgon idag! Skönt. Ha en underbar dag! Pussar, A.

Tack mamma.

image307
© annihoneys
Solglasögonen, med andra ord mina nya wayfarers, kommer från Guldfynd i märket I.Me.My. och kostade ynka 49 enkronor.

Dessa fick jag av mammsen idag när vi gick en sväng på stan för att köpa konfirmation- och doppresenter. Tack. Annars idag slutade jag tidigt, in till stan med mamma, fikade, kollade i affärer, tog bussen hem, gjorde mig iordning och sprang 5 km. Den var varmt även fast det var närmare kväll. Efter det åt vi ute i solen. Frös knappt. Våren/sommaren är verkligen här! Hugs, A.

Update:
ELIN- NEVNARIEN
BLEV MIN 1000:E KOMMENTAR, GRATTIS OCH TACK!

Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

Tack, du är så söt med dina kommentarer så :)
.
Fina bilder här ovan föresten :)

2008-apr-28 @ 21:04
URL:
http://nevnarien.se/

Glassigt.

image306
© annihoneys

N
u ska jag fira lördagen med lite glass. Crema di Mascarpone närmare bestämt. Jag säger bara underbart. Glassen är underbar och nu ska jag sätta mig framför tv:n och det är också underbart. Det blir heller inte bättre av att det är lördag, u n d e r b a r t ! Haha. Kisses, A.

Solisar.

image304
image305
© annihoneys

Nu när solen sakta men säkert äntligen kommit fram behöver jag inskaffa mig ett par nya solisar. Mina gamla är sönder och på bilden ser ni min systers wayfarers. Och nu lägger jag ansvaret på er läsare, ska jag köpa ett par wayfarers eller gå på de vanliga? Whit love, A.

Update:
Imorgon hela dagen är jag på kurs men tills imorgon kväll då jag sätter igång laptopen igen vill jag har fått massvis med kommentarer. För vem blir min 1000:e kommentar? Det närmar sig.

Skratt.

image302
image303
Picture taken by: © annihoneys
Igår i det fina vädret va jag klädd i jeans som var Cheap Monday, vitt linne och halsband från H&M, sjal (ny) och är en gåva från Glitter och sist men inte minst mina skor från Usa.

Skratta
. Genom att skratta förlängs livet, visst låter det bra! Därför bör man skratta åminstonde varje dag. Själv skrattar jag så ofta jag får tillfälle för det, såsom på översta bilden. Jag har en tendens att skratta med tungan ut, mitt kännetecken. Haha. Skrattar ni på något speciellt vis? Nu ska jag laga min favoriträtt. Frågestunden fortsätter fortfarande! Skrattattack, A.

Questions.

image301
Picture taken by: Jennie.
Bild på mig och syster, tagen i söndags på min, systers och kusins å-vandring.

Idag fick jag en kommentar angående en ny frågestund, och javisst. Som Lisa säger "Era ord, min lag". Så nu har en ny frågestund börjat så öööös på med frågor! Sunny hugs, A.

Little miss sunshine.

image299image298
image300
Pictures taken by: Me.
Min klädsel består av jeansshorts och skor från Usa, linne från Monki, grå kofta från BikBok och solisar från H&M.

Såhär såg jag ut i söndags på min allra bästa pappas dag. Det var kanonfint väder, och det var han värd! Imorgon blir det friluftsdag med skolan, cykla och hinderbanor av alla dess slag står på schemat. Bara solen lyser och det är fint väder så är jag glad. Kisses, A.

Kalasdag.

image297
Pictures taken by: Jennie (länk)
Jag har på mig en klänning fån NewYorker, halsband från H&M och skor från SkoDesign.

Igår va det kalasdags, inte nog med det va det en fantastisk dag med konståkningsbrudsen på BodaBorg och sedan kom vi hem och hade kalas för tvillingarna Isabelle (länk) och Johannes, och pappa. Träffade släkten! Älskar det. Idag blir det en fin dag, precis som igår! Ska ta på mig svala kläder och sitta i solen hela dagen, kanske få lite färg?! Soliga hälsningar, A.

Jag har fått en hårig sängkamrat.

image295
image296
Pictures taken by: Me.

Sötis har hittat hit till min säng nu, såå gosig är hon. På andra bilden ser ni mitt nyinköpta läppsyl, dunderbra, inte bara för torra läppar utan för hela kroppen. Nu är Clara här och vi ska kolla på the Notebook och gråta lite. Hihi. See ya, A.

Torsdag.

image294
Pictures taken by: Me.

Här har ni dagens och gårdagens outfit.
Första bilden: Jeans från Cubus, turkos tunika från Usa, sjal från Vero Moda och halsband från H&M.
Andra bilden: Jeansen är Cheap Monday, svart T-shirt under från Carl-Oskar & Christina, svart kofta från H&M och sjal från Rut m.fl.

Förlåt att jag var en dålig bloggerska igår men hade inte tid. Men idag får ni gårdagens outfit (högra bilden) till godo. Hihi. Alldeles snart ska jag bege mig till träningen, love it! Hugs, A.

Twins.

image290
image291
                                          
Pictures taken by: Me.

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det mina syskons födelsedag. Tvillingarna Isabelle (länk) och Johannes fyller 15. Inte nog med det fyller min kusin Ella 2 år, och Rakel 16. Grattis! Nu ska jag cykla till träningen. Kort inlägg, jag vet.. Men jag återkommer kanske med mer senare idag. Ha det finfint, A.

Stress.

image288
image289
Pictures taken by: Me.
Jag har på mig byxor från Cubus, tunika från Usa.

Detta blir ett snabbt inlägg som jag skriver samtidigt som jag äter. Ska alldeles strax bege till Jössa, ishallen, och vara tränare för de små och sen träna själv. Nice. På nedersta bilden ser ni mina och kusin Jennie's mästerverk från i helgen. Smakar fantastiskt! Nu ska jag strax rusa. Kisses, A.

Söndags-sol.

image286
image287
Picture taken by: Me.

Jag är ledsen för dålig uppdatering denna söndag, men jag har haft fullt upp med att plugga mm. På bild är min kära väska från Friis & Company som jag är totalt kär i! Älskar den. Bilden är tagen för någon dag sen. Jag måste nämna det igen även om jag nämnde det något inlägg längre ner, jag älskar min kamera. Haha. Om en timme eller så ska jag gå en runda med min vän Ebba innan Parlamentet börjar. Hoppas Björn Gustavsson är med i programmet idag, det gillas! Han är ju bäst. Hugs, A.

Ny header.

image285
Sitter hos kusin och vi har haft skitkul! Som vanligt har jag fixat en ny header, som alltid när jag är hos henne. Hihi. Lite sommar-inspirerande, härligt tycker jag! Hennes blogg hittar ni här! Utöver det har vi bakat kladdkakemuffins, resultatet får ni se senare. Trevlig kväll, A.

Saturday.

image280
image281
Picures taken by: Me.

Det blev en snabbis in till stan och som ni ser har mina skor kommit "hem". De kan beskrivas med tre ord: sköna, fina och alldeles underbara. Hihi. Snart blir det lite lunch och sedan åker jag till min kära kusin Jennie, hennes blogg hittar ni här! Ha en fin lördag, A.

Chokladpudding.

image279
Godkväll eller godmorgon kanske man ska säga. Klockan har ju slagit över tolvslaget så man kan ju säga att det är lördag morgon nu. Haha. Jag avslutar fredagen och början av lördagen med denna bild på chokladpudding med bär som jag så glupskt slängde i mig i torsdags, yummie!
Nu ska jag sova och det länge! God natt, A.

Shoes tomorrow.

image277
image278
Imorgon hämtar jag ut dessa på SkoDesign i Karlshamn! Mi lajk them. Fastnade för dem direkt idag när jag gick min lilla runda i stan efter skolan. Underbart väder var det också måste jag tillägga!
Snart ska jag träna och efter det blir det film- och myskväll med konståkningsbrudsen! Jag älskar fredagar och helg!
Pussar, A.

Tävling.

Jag har gått med i Designadinblogg's tävling för att vinna en prenumeration på valfri tidning! Håll tummarna för mig! :):)

image276

Här och nu säger jag tack och adjö för denna dag, vi hörs mer i morgon! Då är jag ledig, underbart!
Sleep well, A.

Fotografilust.

image274
image275
Picture taken by Me.
På bild min kära mobil, mitt användbara läppsyl/vaselin (superbra).

Jag har varit ute och fotat idag, älskar min kamera!
Nu ska jag snart dra till träningen.
So long, A.

Titta.

image273
Picture taken by Me.

Kolla vad jag har fotat idag! Är den inte vacker. Jag är sjukt nöjd att just jag kunde fota en så fantastiskt bra bild, på en sån fin blomma, med min egna lilla kamera! Den har verkligen några superbra finesser min lilla Exilim. Hihi. Jag vill även tillägga att våren är kommen, och därmed lite ljusare tider. Det är skönt, jag försöker även att inte tänka så mycket, då känns det bra! :)

Nu ska jag kolla in lite bloggar innan jag ska dejta kudden!
Ciao, A.

Paus.

För min del kommer det att bli en paus i bloggandet framöver.. Jag har tyvärr ingen lust. Annat i min skalle tar mer plats, väldigt ledsen.. Jag kan inte släppa tankarna från den!! Sorry, men jag lovar att jag kommer tillbaka så snart jag blir lite stabilare :P Haha, det är inte så allvarligt som det låter, men det känns liksom..
Men gud va skönt att skriva av sig lite här på bloggen.. Aja. :)

På återseende, A.

Me likes you.

Det känns, även om jag inte vill känna det
men jag tycker om dig!

Bloggtorka..

Helluuuu, från och med idag tar jag mig en paus i bloggandet pga. isshow hela helgen och lite bloggtorka.. :/ men jag kommer tillbaka, jag lovar er! Förmodligen efter helgen.

Så länge får ni ha det kanon!
Kisses, A.



btw, jag är nog kär, men det kommer inte att funka.. men jag vill! :/

Flowerpower

Hejsan alla!
Ledsen för dålig uppdatering men denna vecka har jag mycket för mig pga att vi övar inför vår isshow som vi har i helgen! Kom och kolla vettja! (om det inte är alltför långt iväg XD)

Nu måste jag snart kila till uppvisningsträningen men innan dess en snabb dagens. (ursäkta den fula bakgrunden.. :P)
image271
image272
Jeans från Cubus, vit tröja från H&M, skarfs från Rut m.fl., halsband ?.

Hugs, A.

Blogg.se

Nu äntligen funkar blogg.se igen! Det har tatt år och dagar att ändra den plattformen. Har någon sett nån förändring än? Inte jag..
Jag har iaf börjat jobba med en flytt över till tjejsajten, men det dröjer lite innan allt är fixat!

Är det någon som vet va "säkerhetskopia" är? Mycket tacksam för svar!

Nu ska jag äta lite frukost här i skolan, blir kanske lite bloggande senare idag.
Hugs, A.

RSS 2.0